Autor:

Pivní chléb s cibulí

140 minut PT0H140M
Snadné
Ingredience
Žitná chlebová mouka 300 g
Hladká mouka 200 g
Cibule 2 ks
Pivo
pokojová teplote
250 ml
Vlažná voda 100 ml
Sůl 2 lžička
Česnek sušený 4 lžička
Cukr 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Osmažíme na oleji na hrubo nakrájenou cibuli dozlatova, osušíme kuchyňským papírem, necháme vychladnout. V míse promícháme všechny sypké suroviny. Přidám cibuli a přilijeme vodu, pivo a vařečkou vypracujeme hladké husté těsto. Přikryjeme utěrkou a necháme hodinu kynout.
Pomoučenýma rukama srovnáme do žádaného tvaru. Vložíme do trouby vyhřáté na 250°C. Po deseti minutách ztlumíme na 190°C a dopečeme asi 40 minut.
Po vyndání z trouby necháme na mřížce vychladnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Pivní chléb s cibulí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web