Autor:

Pišvindy

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Brambory  
Vysočina
krájený
100 g
Plátkový sýr  
Mouka  
Vejce  
Strouhanka  
Olej  
Špejle
nebo párátka
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Na párátka nebo asi 5cm dlouhé špejle dáme postupně: plátek bramboru (0,5cm - 1cm), plátek Vysočiny, zarovnaný plátek sýra, opět plátek vysočiny a plátek bramboru. Takto vzniklou pišvindu obalíme v mouce, vajíčku a strouhance - celkový počet pro pětičlenou rodinu je cca 40 pišvind. Jakmile jsou všechny připraveny, osmažíme je ve friťáku a po vyjmutí můžeme baštit.
Dobré jsou i druhý den, za studena.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bramborové knedlíky s jablky a skořicí Rychlé a chutné večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Pišvindy

Komentáře

  1. marie krejzarova   02.01.2005 | 13:52 | reagovat | závadný

    Dnes jsem vyzkoušela onu dobrotu trochu jsem ji vylepšila, přidala jsem kousky papriky cibuli a dvakrát obalila v trojobalu,celá rodina jen si mlaskala.Opravdu jedno z vynikajících jídel.Díky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web