Autor:

Pišvindy

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Brambory  
Vysočina
krájený
100 g
Plátkový sýr  
Mouka  
Vejce  
Strouhanka  
Olej  
Špejle
nebo párátka
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Na párátka nebo asi 5cm dlouhé špejle dáme postupně: plátek bramboru (0,5cm - 1cm), plátek Vysočiny, zarovnaný plátek sýra, opět plátek vysočiny a plátek bramboru. Takto vzniklou pišvindu obalíme v mouce, vajíčku a strouhance - celkový počet pro pětičlenou rodinu je cca 40 pišvind. Jakmile jsou všechny připraveny, osmažíme je ve friťáku a po vyjmutí můžeme baštit.
Dobré jsou i druhý den, za studena.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomerančový pudink Pohrajte si v kuchyni s pomeranči Články z

Komentáře k receptu: Pišvindy

Komentáře

  1. marie krejzarova   02.01.2005 | 13:52 | reagovat |

    Dnes jsem vyzkoušela onu dobrotu trochu jsem ji vylepšila, přidala jsem kousky papriky cibuli a dvakrát obalila v trojobalu,celá rodina jen si mlaskala.Opravdu jedno z vynikajících jídel.Díky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web