Autor:

Piškotový koláč pro diabetiky

Střední
Ingredience
Polohrubá mouka 70 g
Prášek do pečiva 1 balíček
Umělé sladidlo
(Např. Sweet 2000)
1 lžička
Vejce 4 ks
Vanilkový pudink 1 balíček
Tuk
Nebo sádlo na vymazání formy
 
Na vysypání formy
Polohrubá mouka
Na vysypání formy
 
Na ozdobení povrchu
Jablka  
Na posypání
Skořice  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, DIA

Oddělíme bílky od žloutků a z bílků vyšleháme tuhý sníh. Přidáme žlouky a umělé sladidlo a vše ušleháme. Přisypeme pudinkový prášek (celé balení), dále kypřící prášek a 70 g polohrubé mouky.

Vyšleháme a vznikne nám vláčné těsto, které nalijeme do vymazané a vysypané koláčové formy. Povrch poklademe nakrájenými jablky a posypeme skořicí. Peču tento koláč v remosce a doba pečení je cca 30 min.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Piškotový koláč pro diabetiky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web