Autor:

pirožky s uzeným a zelím

Snadné

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Listové těsto rozválíme, nakrájíme na čtverečky, doprostřed položíme nádivku a okraje přehneme, dobře stlačíme. Na nádivku vymačkáme kyselé zelí a smícháme s nadrobno nakrájeným uzeným masem nebo anglickou slaninou a s vychladlou vysmaženou cibulkou (bez tuku), osolíme, opepříme. Nádivka musí být chuťově výrazná.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: pirožky s uzeným a zelím

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web