Pikantní zelí s masem na párty

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • klobása Ostrá
    • 2
      ks cibule Velká
    • grilovací koření
    • kysané zelí
    • vepřová plec Nebo kýta, čím víc tím líp
    • sušené houby Namočit den předem první vodu slít druhou nechat

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do pekáče naskládáme na kotičky nakrájenou cibuli, na kostky nakrájené maso, kolečka klobásy a vrstva zelí, zalijeme houbami s vodou a dáme další vrstvu zelí. Necháme péct cca 20 minut v zakrytém pekáčku.
2
Potom běheme pečení promícháváme, pečeme cca 1 hodinu a pravidelně promícháváme. Podáváme s chlebem teplé nebo studené.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • lenka
    lenka |

    4. 10. 2007 20:17

    Pochopila jsem to správně?Zakrýté péct 20minut a pak odkryté 1hodinu?

  • Anonym
    Anonym |

    8. 8. 2006 11:44

    Možná by nevadilo trocha kečupu ? Houby by mohly být i čerstvé ?

  • jirka
    jirka |

    4. 10. 2005 18:14

    zeli je kysane

  • Jiří Penzeš
    Jiří Penzeš |

    19. 8. 2004 16:17

    Jsem rád, že ti chutnalo. Musím potvrdit, že zatím na toto jídlo byla samá chvála. A samozřejmě je možné dál experimentovat. Já jsem ještě na začátku polil poslední vrstvu trochu tatrou a potom cca 10 min.před vytažením - pro zjemnění...

  • Pavel Karvánek
    Pavel Karvánek |

    17. 8. 2004 13:36

    vřele doporučuji, je to fakt výborný jak teplé tak studené-použi jsem vepř.plec na kilo zelí kilo masa a asi tak 40dkg klobásu pálivou jak čert. Jirko díky za dobrý recept, který jsem si zapsal.l

  • Jiri Penzes
    Jiri Penzes |

    26. 7. 2004 19:39

    nakladane kysane samozrejme

  • Jirka
    Jirka |

    25. 7. 2004 15:31

    zelí je nakládané ....

  • Anonym
    Anonym |

    23. 7. 2004 13:53

    Jaké zelí?