Autor:

Pikantní žebírka

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Vepřová žebírka 1 kg
Bílé víno 1,5 dl
Feferonka 2 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Hořčice 1 lžička
Ocet 2 lžíce
Cukr 1 lžička
Zázvor  
Cibule 2 ks
Česnek 4 stroužek
Kečup - jemný 2 lžíce
Vývar 1/4 l
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřová žebírka osolíme, podlijeme vodou a pečeme při teplotě asi 200 °C 40-50 minut. Neustále poléváme šťávou, která se vysmaží. Během pečení si připravíme omáčku.

Na oleji osmahneme cibulku najemno nakrajenou, přidáme všechny ingredience mimo cukru a česneku, zamícháme a přidáme vývar s vínem, krátce povaříme, přidame utrřný česnek a cukr. Necháme zhoustnou dochutíme a vše horké přelejeme na upečená žebírka. Omáčka musí mít hustší kozistenci, aby ulpěla na mase. Jako příloha - bílý chléb.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Pikantní žebírka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web