Autor:

Pikantní zapékané hrušky

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Hrušky
velké
3 ks
Slanina 120 g
Gorgonzola
nebo niva
150 g
Vlašské ořechy 6 ks
Brusinkový kompot
lze nahradit i rybízovým
4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Přílohy

Hrušky rozpůlíme a vyjmeme jádřince. Slaninu nakrájíme na kostičky, sýr na plátky. Hrušky vložíme do vymazané zapékací formy, rozdělíme na ně slaninu, sýr a půlky vlašských ořechů. Pečeme v mírně předehřáté troubě (200 °C) přibližně 20 minut.
Podáváme s brusinkovým kompotem samostatně nebo jako přílohu k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Pikantní zapékané hrušky

Komentáře

  1. Marcela Kubíčková   02.10.2007 | 11:32 | reagovat | závadný

    Výborné, hledala jsem co v hruškové sezóně připravit z přebytečného ovoce a toto se setkalo s ohromným úspěchem.. třeba jako pohoštění na večer k červenému vínu:)

  2. Airan Novakova   14.09.2005 | 16:14 | reagovat | závadný

    Kombinace ovoce a syra miluji, dekuji za dobry napad:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web