Pikantní vepřové maso s ovocem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřová kýta nebo karé bez kosti
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      ks chilli papričky
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • tuk
    • 250
      g kompotované ovoce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájime na malé řízečky (medajlonky), naklepeme, osolíme, okořeníme mletým pepřem. Pálivé papričky nasekáme na malé kousky a promícháme se sojovou a worchestrovou omáčkou. Připravenou směsí zalijeme maso a necháme odležet v chladničce. Před přípravou maso osušíme a opečeme v rozehřátem tuku z obou stran. Je-li maso tužší, podlijeme je horkou vodou a udusíme do měkka.
2
Podáváme proložené různým kompotovaným ovocem. Takto proložené maso můžeme navršit do pyramidy a spojit jehlou. Podáváme s bramborovou kaší nebo s rýži s rozinkami.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.