Autor:

Pikantní vepřové kostky s čínskou zeleninou

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřové maso 400 g
Rostlinný olej
malé (podle potřeby)
1 sklenice
Ananas
krájený
1 plechovka
Oregáno 1 lžíce
Zázvor - mletý 1 lžíce
Chilli 1 lžíce
Pepř celý 1 lžíce
Sladká sojová omáčka 2 lžíce
Mražená čínská směs 1 balení
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce
Tabasco
podle chuti
1 lžička
Česnek sušený 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso (kýtu) nakrájíme na kostky a dáme do větší mísy.
Ve sklenici (cca 200 ml) smícháme rostlinný olej, sojovou omáčku, chilli, zázvor, pepř, oregáno, solamyl, granulovaný česnek a tabasco (podle chuti).
K masu přidáme čínskou zeleninu a celou plechovku s nakrájeným ananasem (i s nálevem). Poté směs zalijeme připravenou marinádou, dobře promícháme a necháme v chladu několik hodin uležet (nejlépe přes noc).

Druhý den dáme naloženou směs do zapékací misky a pečeme v troubě vyhřáté na 150°C cca půl hodiny, během té doby směs v misce několikrát promícháme.

Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Pikantní vepřové kostky s čínskou zeleninou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web