Pikantní vepřové II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová krkovice libová
    • 1
      ks česnek palička
    • 1
      ks nakládané kapie
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa naklepeme, nařízneme, posolíme, popeříme a rychle osmahneme na pánvi z obou stran. Maso vyjmeme, do výpeku vložíme česnek nakrájený na plátky, kapii i s nálevem. Na tento základ položíme maso, přidáme majoránku, bobkový list a za občasného podlévání a obracení dusíme do měkka.
2
Příloha: různě upravené brambory, tatarka.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Irena *
    Irena * |

    4. 7. 2007 10:15

    Dobrý den, sterilované kapie můžete dát klidně polovinu malé skleničky na 4 kousky masa. Až budete vařit podruhé už si množství odhadnete dle chuti. Opravdu je to chuťově zajímavý recept a v našem jídelníčku je už asi 20 let.

  • Lucie Krejčí
    Lucie Krejčí |

    29. 6. 2007 21:52

    Dobrý den, tento recept vypadá opravdu lákavě,moc ráda vyzkouším,jen se chci zeptat, kolik tam patří té kapie ? Děkuji.