Autor:

Pikantní vepřové

Snadné
Ingredience
Vepřové maso
popřípadě libový bůček - nakrájet na kostky
1 kg
Cibule 3 ks
Hlávkové zelí
nakrájené na čtverečky
1 kg
Rajský protlak
velký
1 plechovka
Sůl 1 špetka
Cukr
dle chuti
 
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na oleji opéci cibule nakrájené na kostičky, přidat kostky masa a péci, až se maso zatáhne.Pak přidáme zelí a opět necháme trochu opéci. Nakonec zalijeme protlakem, osolíme a dusíme do měkka (v papiňáku 1/2 až 3/4 hod). Pokud je protlak příliš kyselý, přisladíme cukrem podle chuti.

Jako přílohu podávámě ryži nebo knedlík.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Pikantní vepřové

Komentáře

  1. Andrea   08.11.2006 | 23:37 | reagovat |

    Recept vyzerá celkom zaujímavo aj ked to nie je nic nové.Otázka: Preco sa nazýva pikantné?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web