Autor:

Pikantní vepřové

Snadné
Ingredience
Vepřové maso
popřípadě libový bůček - nakrájet na kostky
1 kg
Cibule 3 ks
Hlávkové zelí
nakrájené na čtverečky
1 kg
Rajský protlak
velký
1 plechovka
Sůl 1 špetka
Cukr
dle chuti
 
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na oleji opéci cibule nakrájené na kostičky, přidat kostky masa a péci, až se maso zatáhne.Pak přidáme zelí a opět necháme trochu opéci. Nakonec zalijeme protlakem, osolíme a dusíme do měkka (v papiňáku 1/2 až 3/4 hod). Pokud je protlak příliš kyselý, přisladíme cukrem podle chuti.

Jako přílohu podávámě ryži nebo knedlík.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Krůtí tandoori Recept na víkend: Vůně orientu Články z

Komentáře k receptu: Pikantní vepřové

Komentáře

  1. Andrea   08.11.2006 | 23:37 | reagovat | závadný

    Recept vyzerá celkom zaujímavo aj ked to nie je nic nové.Otázka: Preco sa nazýva pikantné?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web