Autor:

Pikantní vepřová konzerva

Snadné
Ingredience
Vepřové maso ve vlastní šťávě 1/2 plechovka
Cibule
velká
1 ks
Nakládané kapie
nakrájené
5 lžíce
Masox 1 kostka
Bílé víno 1/2 dl
Česnek
dle chuti
 
Paprika - sladká 1 lžička
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Rýže 1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli osmahneme přidáme konzervu a ostatní ingredience, krátce podusíme dochutíme solí česnekem a pepřem a podáváme s vařenou rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Pikantní vepřová konzerva

Komentáře

  1. Jana Remková   28.05.2007 | 12:32 | reagovat |

    Proč se ten recept nejmenuje V.konzerva s vařenou rýží?Moje známá si psala jako recept i chlebové topinky,taky jsem nad tím kroutila hlavou.Jana

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web