Pikantní vepřová konzerva

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      plechovka vepřové maso ve vlastní šťávě
    • 1
      ks cibule velká
    • 5
      lžíce nakládané kapie nakrájené
    • 1
      kostka masox
    • 0,5
      dl bílé víno
    • česnek dle chuti
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      balíček rýže

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli osmahneme přidáme konzervu a ostatní ingredience, krátce podusíme dochutíme solí česnekem a pepřem a podáváme s vařenou rýží.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    28. 5. 2007 12:32

    Proč se ten recept nejmenuje V.konzerva s vařenou rýží?Moje známá si psala jako recept i chlebové topinky,taky jsem nad tím kroutila hlavou.Jana