Autor:

Pikantní těstoviny II.

Střední
Ingredience
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Rostlinný olej  
Špagety
nebo kolínka nebo vřetena
 
Chilli papričky
nebo obyčejné papričky
 
Bazalka
nebo oregano
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Těstoviny uvaříme klasicky v osolené vodě. Lehce osmahneme na oleji (na slabém plameni) na plátečky nakrájený česnek s chilli papričkou (pro zamezení pálivosti odstraníme jadérka) nebo s klasickou paprikou nakrájenou na tenké plátky, a s bazalkou, či oreganem. Tuto celou směs smícháme s těstovinami a můžeme ihned podávat.

Krásně to voní, je to levné a jednoduché.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Pikantní těstoviny II.

Komentáře

  1. b.   27.05.2013 | 19:14 | reagovat |

    použít olivovy olej a je to aglio olio

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web