Autor:

Pikantní těstoviny II.

Střední
Ingredience
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Rostlinný olej  
Špagety
nebo kolínka nebo vřetena
 
Chilli papričky
nebo obyčejné papričky
 
Bazalka
nebo oregano
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Těstoviny uvaříme klasicky v osolené vodě. Lehce osmahneme na oleji (na slabém plameni) na plátečky nakrájený česnek s chilli papričkou (pro zamezení pálivosti odstraníme jadérka) nebo s klasickou paprikou nakrájenou na tenké plátky, a s bazalkou, či oreganem. Tuto celou směs smícháme s těstovinami a můžeme ihned podávat.

Krásně to voní, je to levné a jednoduché.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Pikantní těstoviny II.

Komentáře

  1. b.   27.05.2013 | 19:14 | reagovat | závadný

    použít olivovy olej a je to aglio olio

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web