Autor:

Pikantní škvarková pomazánka

Střední
Ingredience
Škvarky 750 g
Vejce 4 ks
Zeleninové lečo 2 sklenice
Vegeta 4 lžíce
Česnek 2 stroužek
Hořčice plnotučná
malá
1 ks
Feferonka 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Lečo scedíme a necháme okapat. Škvarky, lečo feferonky a česnek pomeleme. přidáme vejce, hořčici vegetu a dobře promícháme. Plníme do sklenic a zavařujeme při teplotě 80 stupňů celsia asi 20 minut. Mažeme na topinky nebo jen tak k bílému pečivu jako pomazánka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Pikantní škvarková pomazánka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web