Pikantní rybí filé II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks rybí file
    • 1
      ks cibule velká
    • 4
      lžíce kečup - ostrý
    • 2
      lžíce hořčice
    • 6
      ks nové koření kuličky
    • 10
      ks pepř celý kuličky
    • 1
      špetka sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Osolené porce rybího filé dáme do pekáčku, "pocákáme" olejem, potřeme kečupem a hořčicí, přidáme nové koření + pepř a navrch hustě zasypeme cibulí nakrájenou na kolečka a dáme do trouby. Jakmile se začne péci, podlijeme trochou vařící vody a během pečení poléváme vypečenou šťávou. Vznikne zahoustlá hmota podobná omáčce.
2
Příloha: vařené brambory, tatarská omáčka, zeleninový salát
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Iva Maturová
    Iva Maturová |

    13. 12. 2008 12:17

    Moc dobré. Sice jsem použila hodně ostrý kečup a pak to ve výsledku dost pálilo, tak jsem to zjemnila zakysanou smetanou a už to bylo akorát ;o)

  • Flu5ky P
    Flu5ky P |

    7. 2. 2008 20:17

    Je to vynikajúce. Všetkým chutilo. akurát som dal nie celom rozmrazené filé, tak to netrebalo podlievať :-) super recept

  • Ivča
    Ivča |

    4. 7. 2006 10:05

    no byla to bašta..to nove koření tomu dá šmak :-)

  • Ivča
    Ivča |

    29. 6. 2006 12:42

    tak zatím ještě peču,ale už ted to voní úžasně :-)myslím, že to bude diobrůtka

  • Markéta
    Markéta |

    23. 5. 2006 12:12

    Dělala jsem o víkendu k obědu a mile mě to překvapilo. Použila jsem tresku a byla pikantní tak akorát, zkrátka dobrunké.

  • Zdeněk Bezručka
    Zdeněk Bezručka |

    21. 10. 2005 12:13

    Je to výborné,ale trochu jsem to obměnil.Místo kečupu jsem dal čertovskou omáčku(je to vlastně ostrý kečup se zeleninou) a zůstalo mi pár žampionů tak jsem je tam vrazil taky.

  • iva p
    iva p |

    18. 7. 2005 15:29

    Delam neco podobneho,k cibuli jeste pridam rajcata a kdyz mam syr,posypu pred koncem syr.Ale opravdu neni potreba.Je to fakt dobry,muj 5lety syn to miluje,i kdyz pro nej nedavam horcici.A pro usporu spinaveho nadobi,pecu zaroven brambory.Ale je to dobry i s chlebem.