Autor:

Pikantní rybí filé

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Rybí file 500 g
Cibule 2 ks
Pórek 1 ks
Bílé víno 1 dl
Hořčice 1 lžíce
Zázvor 1 špetka
Sojová omáčka 5 lžíce
Citronová šťáva 1 lžíce
Cukr 1 lžička
Glutasol  
Rostlinný olej 4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybí filé nakrájíme na menší kostky a zalijeme marinádou z nakrájeného pórku na kolečka, najemno posekané cibule, vína, hořčice (nejlépe francouzské), zázvoru, sojové omáčky citronové šťávy, cukru, glutasolu a oleje.

Vše promícháme a necháme nejméně 2 hodiny proležet v chladu a pak vše dusíme na trošce rozehřátého oleje doměkka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Odpalované pusinky s pomerančovým krémem Kouzelné plody citrusů Články z

Komentáře k receptu: Pikantní rybí filé

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web