Autor:

Pikantní roštěná

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Roštěná 4 plátek
Cibule
větší
1 ks
Rostlinný olej 4 lžíce
Klobása 150 g
Hladká mouka 2 lžíce
Rajčata 2 ks
Vývar 250 ml
Paprika - sladká 1 lžička
Smetana 200 ml
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrojíme na okrajích, mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozehřátém oleji ze všech stran opečeme. Na zbylém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme ji paprikou, zpěníme a podlijeme částí vývaru. Takto připravenou cibuli nalijeme k opečeným roštěnkám, přidáme na dílky nakrájená rajčata a dusíme doměkka. Měkké maso vyjemme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, rozšleháme, dobře provaříme a prolisujeme přes síto. Nakonec ji zalijeme smetanou a ještě prohřeheme. Podáváme s knedlíky nebo rýží, poléváme omáčkou a obkládáme opečenou klobásou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Pikantní roštěná

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web