Autor:

Pikantní pomazánka z Hermaduru

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Sýr
Hermadur
1 ks
Máslo 1 lžíce
Lučina 2 ks
Cibule
menší
1 ks
Paprika - sladká
mletá (nebo papriková vegeta)
1 lžička
Mletý kmín 1 lžička
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky, Ze sýra

Hermadur nakrájíme na kostičky, dáme do misky a utřeme dohladka se změklým máslem a lučinou. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a koření. Podle chuti osolíme. Mažeme na topinky, nebo na plátky čerstvé bagety.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Pikantní pomazánka z Hermaduru

Komentáře

  1. Kuchařka on-line   17.01.2005 | 12:32 | reagovat |

    Hermadur - plísňový sýr s typickým aroma, zrající na povrchu. K vidění zde http://www.multimarket.cz/?shopID=MM001&pg=productDetails&productID=2;0134006

  2. Jana Wernischova   17.01.2005 | 11:55 | reagovat |

    Co je to Hermadur ? Není to jen nějaká "krajová specialita"? Chodím nakupovat potraviny častěji než je mi milé, sýrů máme velkou spotřebu, ale znám jen Romadur a Hermelín - a tohle bude zřejmě nějaká kombinace......

    1. zdena vlková   12.02.2014 | 11:44 | reagovat |

      Je to Hermelín spojený s Romadúrem ,bílou plísní na povrchu,oranžová krabička.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web