Pikantní pomazánka z Hermaduru

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
20 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks sýr Hermadur
    • 1
      lžíce máslo
    • 2
      ks lučina
    • 1
      ks cibule menší
    • 1
      lžička paprika - sladká mletá (nebo papriková vegeta)
    • 1
      lžička mletý kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermadur nakrájíme na kostičky, dáme do misky a utřeme dohladka se změklým máslem a lučinou. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a koření. Podle chuti osolíme. Mažeme na topinky, nebo na plátky čerstvé bagety.

Komentáře k receptu

  • zdena vlková
    zdena vlková |

    12. 2. 2014 11:44

    Je to Hermelín spojený s Romadúrem ,bílou plísní na povrchu,oranžová krabička.

  • Anonym
    Anonym |

    26. 1. 2008 13:17

    ty pico zasrana ty neznas hermadur

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    17. 1. 2005 12:32

    Hermadur - plísňový sýr s typickým aroma, zrající na povrchu. K vidění zde http://www.multimarket.cz/?shopID=MM001&pg=productDetails&productID=2;0134006

  • Jana Wernischova
    Jana Wernischova |

    17. 1. 2005 11:55

    Co je to Hermadur ? Není to jen nějaká "krajová specialita"? Chodím nakupovat potraviny častěji než je mi milé, sýrů máme velkou spotřebu, ale znám jen Romadur a Hermelín - a tohle bude zřejmě nějaká kombinace......