Pikantní pomazánka na chlebíčky

Hodnocení:

Moje:

5 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g český salám
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule
    • 100
      g majonéza
  • Nálev
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce ocet
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce hořčice
    • 0,5
      lžíce worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Salám, okurku, cibuli umeleme, přimícháme majonézu a tuto směs přidáme do vychladlého nálevu. Je to vynikající pomazánka. Nejlíp chutná na chlebíčkách s polosuchým nebo suchým salámem. Ale dá se jíst i s rohlíkem.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    8. 11. 2007 17:36

    Český salám se stále dělá. Např. v Bechyni u Tábora je k dostání. Je lepší než gothaj, je jemnější, nepaprikovaný. Vozím si ho odtud do Prahy.

  • Jiří Penzeš
    Jiří Penzeš |

    4. 10. 2005 19:00

    Salam je gothaj. Cesky uz nedelaji.

  • Lenka Vachutková
    Lenka Vachutková |

    27. 4. 2005 13:13

    Děkuji Vám paní Jano! U nás na Moravě jsem takový název salámu bohužel ještě neslyšela. ale koupím si teda Gothaj nebo Junior a vyzkouším tu pomazánku. Ještě jednou dík. A brzy napište zase nějaký Váš zajímavý recept!

  • Jana Tichá
    Jana Tichá |

    26. 4. 2005 12:53

    Lenko, jestli u vás není k dostání český salá, což je podle mě nejznámější měkký salám, alespoň u nás na Vysočině, chtěl gothaj.

  • Lenka z
    Lenka z |

    26. 4. 2005 11:37

    CHtěla bych se zeptat Jiřího na ten český salám - ještě jsem takový neviděla, kde se dá koupit. A nebude ta pomazánka moc řidká. když je tam jenom salám bez vajec nebo bez brambor?

  • JIRKA
    JIRKA |

    2. 12. 2004 19:03

    Bylo to výborné!

  • Iveta sumak
    Iveta sumak |

    9. 9. 2004 23:31

    Vyborneeee!!!