Pikantní pomazánka ála celer

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg celer
    • 8
      stroužek česnek
    • citronová šťáva
    • 250
      ml majonéza
    • 0,3
      l voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěný celer zakapeme citronem a dáme do vody, aby nezčernal. Na struhadlo nakapeme citronku a nastrouháme celer střídavě s očištěným česnekem. Průběžně kapeme na struhadlo citronku. Na závěr přidáme celou majolku a vidličkou promícháme. Necháme odstát v chladu 20 minut. Podáváme s bílým pečivem.<BR>
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Di
    Di |

    20. 2. 2007 12:35

    Může se přidat i strouhaná mrkev a trošku petržele. Pro ty, co nenáší česnek, malinko osladit. Kdysi to radila Helena Růžičková.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    20. 2. 2007 11:56

    Ano, tato pomazánka je jedna z nejlepších a nejjednodušších, co znám. Zaujala mne vychytávka s lemonkou, určitě zkusím, až budu dělat příště:-))

  • Alena Hanusová
    Alena Hanusová |

    20. 2. 2007 10:56

    Super.Určitě vyzkouším!