Autor:

Pikantní pomazánka ála celer

Snadné
Ingredience
Celer 1 kg
Česnek 8 stroužek
Citronová šťáva  
Majonéza 250 ml
Voda 0,3 l

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Očištěný celer zakapeme citronem a dáme do vody, aby nezčernal. Na struhadlo nakapeme citronku a nastrouháme celer střídavě s očištěným česnekem. Průběžně kapeme na struhadlo citronku. Na závěr přidáme celou majolku a vidličkou promícháme. Necháme odstát v chladu 20 minut. Podáváme s bílým pečivem.<BR>

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Pikantní pomazánka ála celer

Komentáře

  1. Di   20.02.2007 | 12:35 | reagovat | závadný

    Může se přidat i strouhaná mrkev a trošku petržele. Pro ty, co nenáší česnek, malinko osladit. Kdysi to radila Helena Růžičková.

  2. Jaroslava Oumarová   20.02.2007 | 11:56 | reagovat | závadný

    Ano, tato pomazánka je jedna z nejlepších a nejjednodušších, co znám. Zaujala mne vychytávka s lemonkou, určitě zkusím, až budu dělat příště:-))

  3. Alena Hanusová   20.02.2007 | 10:56 | reagovat | závadný

    Super.Určitě vyzkouším!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web