Autor:

Pikantní polévka La-Tchang

Střední
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Fazolové lusky
zelené
100 g
Sušené houby
čínské me-er, nebo jiné
10 g
Vodka
můžeme nahradit slivovicí
1 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Ocet 1 lžíce
Vývar 4 šálek
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika
pálivá
 
Hladká mouka
rozmíchaná v lžíci vody
2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso nakrájíme na malé kostky a dáme do vařícího vývaru,přidáme houby a fazolové lusky,vaříme cca 20 min.Pak přidáme ostatní suroviny a vaříme až maso změkne a polévka zhoustne.Podle potřeby rozředíme horkou vodou a dosolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
5
1 2 5 1
Reklama
Kulajda Uvařte si klasické české polévky: 5 nejlepších receptů Články z

Komentáře k receptu: Pikantní polévka La-Tchang

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web