Autor:

Pikantní polévka La-Tchang

Střední
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Fazolové lusky
zelené
100 g
Sušené houby
čínské me-er, nebo jiné
10 g
Vodka
můžeme nahradit slivovicí
1 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Ocet 1 lžíce
Vývar 4 šálek
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika
pálivá
 
Hladká mouka
rozmíchaná v lžíci vody
2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso nakrájíme na malé kostky a dáme do vařícího vývaru,přidáme houby a fazolové lusky,vaříme cca 20 min.Pak přidáme ostatní suroviny a vaříme až maso změkne a polévka zhoustne.Podle potřeby rozředíme horkou vodou a dosolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Pikantní polévka La-Tchang

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web