Autor:

Pikantní nakládané buřty

Střední
Ingredience
Buřty 6 ks
Pálivá paprika 6 ks
Cibule 3 ks
Ocet 2 dl
Pivo 1 dl
Voda 1 dl
Pepř drcený 1 lžíce
Cukr 2 lžička
Sůl 1 lžička
Pepř celý 1 lžička
Nové koření 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Buřty a cibuli oloupeme a nekrájíme na kolečka. Papriky očistíme a nakrájíme na menší kousky. Ocet svaříme s vodou a pivem, přidáme sůl, cukr a koření. Buřty, cibuli a papriky naskládáme do sklenice a zalijme teplým nálevem. Sklenici uzavřeme a uložíme alespoň na 2 dny do chladu.

Podáváme s čersvým chlebem a dobře vychlazeným pivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomerančový pudink Pohrajte si v kuchyni s pomeranči Články z

Komentáře k receptu: Pikantní nakládané buřty

Komentáře

  1. Jana   01.10.2006 | 14:04 | reagovat |

    Buřtíky jsem teplým nálevem zalila jen jednou.Nevím,jestli byl až moc teplý,jisté je,že se na povrchu sklenic vytvořila nepěkná vrstva tuku,kterou jsme museli sloupávat.Od té doby dávám nálev vlažný nebo úplně studený.Sice proležení pak trvá déle,ale aspoń na nás nekouká ten tuk.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web