Autor:

Pikantní masová pomazánka

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Cibule
Česnek
Mletý kmín  
Pepř mletý  
Sůl  
Dijonská hořčice 1 lžíce
Koření
Na vepřovou pečeni
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do pekáčku, osolíme, okořeníme, posypeme hrubě nakrájenou cibulí a česnekem, podlijeme trochou vody, dáme do trouby (200 °C) a v přikrytém pekáčku pečeme cca 1/2 hodiny.

Dle potřeby podléváme trochou vody. Pak pečeme odklopené do měkka. Maso by mělo být dozlatova vypečené. Necháme vychladnout. Poté vše (maso, šťávu, tuk) dáme do mixéru a rozmixujeme na kaši, do které přidáme lžíci hořčice. Podáváme s čerstvým křupavým chlebem, kyselou okurkou, nakrájenou cibulkou a pivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Pikantní masová pomazánka

Komentáře

  1. Jitka   24.11.2004 | 14:46 | reagovat |

    Myslím že umlít na strojku je opravdu lepší. Dělám to tak, že část která se nesní zpracuji druhý den na tuto pomazánku. Je to vynikající.

  2. Evík   24.11.2004 | 12:36 | reagovat |

    něco podobného také dělám, báječné, jenom vše umelu mašinkou na maso

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web