Autor:

Pikantní masová pomazánka

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Cibule
Česnek
Mletý kmín  
Pepř mletý  
Sůl  
Dijonská hořčice 1 lžíce
Koření
Na vepřovou pečeni
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do pekáčku, osolíme, okořeníme, posypeme hrubě nakrájenou cibulí a česnekem, podlijeme trochou vody, dáme do trouby (200 °C) a v přikrytém pekáčku pečeme cca 1/2 hodiny.

Dle potřeby podléváme trochou vody. Pak pečeme odklopené do měkka. Maso by mělo být dozlatova vypečené. Necháme vychladnout. Poté vše (maso, šťávu, tuk) dáme do mixéru a rozmixujeme na kaši, do které přidáme lžíci hořčice. Podáváme s čerstvým křupavým chlebem, kyselou okurkou, nakrájenou cibulkou a pivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Pikantní masová pomazánka

Komentáře

  1. Jitka   24.11.2004 | 14:46 | reagovat |

    Myslím že umlít na strojku je opravdu lepší. Dělám to tak, že část která se nesní zpracuji druhý den na tuto pomazánku. Je to vynikající.

  2. Evík   24.11.2004 | 12:36 | reagovat |

    něco podobného také dělám, báječné, jenom vše umelu mašinkou na maso

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web