Autor:

Pikantní králík se zázvorem

Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Sůl  
Paprika
různé barvy
3 ks
Cibule 2 ks
Žampiony
čerstvé
100 g
Zázvor
čerstvý
50 g
Pórek
větší
1 ks
Rostlinný olej 50 g
Sojová omáčka 6 lžíce
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka nakrájíme na čtvrtky a pak ho vykostíme a maso překrájíme na větší kousky, které osolíme a necháme přibližně 15 minut odležet. Připravíme si zeleninu. Papriky rozpůlíme, nakrájíme na kostky. Cibule rozkrájíme na větší kousky. Žampióny omyjeme a nakrájíme na čtvrtky. Čerstvý zázvor oloupeme a nastrouháme na jemno. V pánvi rozehřejeme olej a nakrájené králičí maso na něm zprudka opečeme. Přidáme nastrouhaný zázvora krátce osmahneme. Potom maso podlijeme trochou vody, přidáme sójovou omáčku a dusíme na pánvi ještě zhruba 30 minut. K měkkému masu přidáme nakrájenou zeleninu, žampióny a krátce podusíme. Nakonec vmícháme na plátky nakrájený pórek.

Vhodnou přílohou je dušená rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Pikantní králík se zázvorem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web