Autor:

Pikantní králík se zázvorem

Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Sůl  
Paprika
různé barvy
3 ks
Cibule 2 ks
Žampiony
čerstvé
100 g
Zázvor
čerstvý
50 g
Pórek
větší
1 ks
Rostlinný olej 50 g
Sojová omáčka 6 lžíce
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka nakrájíme na čtvrtky a pak ho vykostíme a maso překrájíme na větší kousky, které osolíme a necháme přibližně 15 minut odležet. Připravíme si zeleninu. Papriky rozpůlíme, nakrájíme na kostky. Cibule rozkrájíme na větší kousky. Žampióny omyjeme a nakrájíme na čtvrtky. Čerstvý zázvor oloupeme a nastrouháme na jemno. V pánvi rozehřejeme olej a nakrájené králičí maso na něm zprudka opečeme. Přidáme nastrouhaný zázvora krátce osmahneme. Potom maso podlijeme trochou vody, přidáme sójovou omáčku a dusíme na pánvi ještě zhruba 30 minut. K měkkému masu přidáme nakrájenou zeleninu, žampióny a krátce podusíme. Nakonec vmícháme na plátky nakrájený pórek.

Vhodnou přílohou je dušená rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečená kachna po savojsku Recept na víkend: Pečená kachna po savojsku Články z

Komentáře k receptu: Pikantní králík se zázvorem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web