Autor:

Pikantní kečup II.

Střední
Ingredience
Rajčata 1 kg
Paprika
pokud možno červená
1 kg
Cibule 1 kg
Česnek
4-5
5 stroužek
Sůl 60 g
Ocet 3 lžíce
Rostlinný olej 2 dl

Postup přípravy:

Rajčata, papriky, cibuli i česnek nakrájíme na menší kousky a se všemi přísadami dusit do rozvaření. Olej vmícháme na počátku dušení, až směs pustí šťávu. Po rozvaření směs rozmixujeme v mixéru a přepasírujeme přes sítko. Horké naléváme do skleniček a sterilujeme asi 20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Pikantní kečup II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web