Autor:

Pikantní kapr I.

Snadné
Ingredience
Kapr
porce
4 ks
Anglická slanina 30 g
Česnek 4 stroužek
Chilli 1/2 lžička
Paprika - sladká 1 lžička
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Očištěné porce kapra prošpikujeme proužky slaniny, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, poprášíme paprikou a malým množstvím chilli. Pečeme na rozehřátém oleji po obou stranách pod pokličkou. Porce ryby přeláváme výpekem. Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečená žebra s tymiánovou krustou Recept na víkend: Pečená žebra s tymiánovou krustou Články z

Komentáře k receptu: Pikantní kapr I.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web