Pikantní kapr I.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kapr porce
    • 30
      g anglická slanina
    • 4
      stroužek česnek
    • 0,5
      lžička chilli
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné porce kapra prošpikujeme proužky slaniny, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, poprášíme paprikou a malým množstvím chilli. Pečeme na rozehřátém oleji po obou stranách pod pokličkou. Porce ryby přeláváme výpekem. Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.