Autor:

Pikantní jikry

Střední
Ingredience
Žampiony 150 g
Máslo 120 g
Strouhanka 50 g
Sůl  
Jikry 400 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Očištěné žampiony podusíme na másle, přidáme strouhanku, nakrájené jikry, sůl a promícháme. Tuto směs zabalíme alobalu (4 balíčky) potřených máslem a v troubě pečeme 15 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Pikantní jikry

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda! Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda!
To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu
Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web