Autor:

Pikantní hrášek s hovězím masem

Střední
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Cibule 2 ks
Mrkev 2 ks
Brambory 2 ks
Olivový olej  
Sůl  
Rajský protlak
hustý
3 lžíce
Pasta - feferonková
1-2 lžičky
 
Paprika
sladká
2 ks
Sterilovaný hrášek
větší konzerva
2 ks
Pálivá paprika 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

V papiňákovém hrnci rozpálíme olivový olej, na kterém zprudka osmahneme rajský protlak spolu s pastou z pálivých feferonek (prodává se normálně v každém větším supermarketu tam, kde jsou kečupy, hořčice, dresinky), cibulemi nakrájenými na čtvrtky a kostičkami hovězího masa. Když je to vše osmahlé (cca 5 minut), zalijeme to vodou, aby maso bylo zcela ponořené a v papiňáku vaříme 15 minut.

Po uplynutí této doby necháme ujít páru, papiňák otevřeme a přidáme sterilovaný hrášek, na proužky nakrájené papriky, oloupané a přepůlené mrkve a brambory nakrájené na kousky. Vaříme dalších asi 15 minut, až je pokrm hotový. Můžeme ještě dosolit, případně dochutit pálivou paprikou. Hrášku přidáme natolik, aby nám nepřebývala omáčka, aby pokrm byl hustší. Uvidíte, že až toto jídlo vyzkoušíte, oceníte jeho chuť a snadnou přípravu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Pikantní hrášek s hovězím masem

Komentáře

  1. Macek   08.12.2011 | 14:25 | reagovat | závadný

    Kde je to maso?

    1. Vlasta Novák   08.12.2011 | 14:42 | reagovat | závadný

      Opraveno, díky

  2. Anonym   22.12.2007 | 0:16 | reagovat | závadný

    Blllleeeee

  3. Anonym   20.12.2007 | 0:29 | reagovat | závadný

    No to je teda patlanice ajještě ten papiňák k tomu ....

  4. Anonym   04.07.2007 | 18:02 | reagovat | závadný

    skvele, delam to uz dlouho, zelenina se da pridat jakakoli (cuketa) nebo zkratka uvarit z toho co dum dal....a papinak opravdu neni treba, staci i varit v obycejnem hrnci

  5. Iveta Bílková   30.11.2006 | 11:09 | reagovat | závadný

    Jaká příloha je k tomu nejlepší? Děkuji.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web