Autor:

Pikantní hrášek s hovězím masem

Střední
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Cibule 2 ks
Mrkev 2 ks
Brambory 2 ks
Olivový olej  
Sůl  
Rajský protlak
hustý
3 lžíce
Pasta - feferonková
1-2 lžičky
 
Paprika
sladká
2 ks
Sterilovaný hrášek
větší konzerva
2 ks
Pálivá paprika 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

V papiňákovém hrnci rozpálíme olivový olej, na kterém zprudka osmahneme rajský protlak spolu s pastou z pálivých feferonek (prodává se normálně v každém větším supermarketu tam, kde jsou kečupy, hořčice, dresinky), cibulemi nakrájenými na čtvrtky a kostičkami hovězího masa. Když je to vše osmahlé (cca 5 minut), zalijeme to vodou, aby maso bylo zcela ponořené a v papiňáku vaříme 15 minut.

Po uplynutí této doby necháme ujít páru, papiňák otevřeme a přidáme sterilovaný hrášek, na proužky nakrájené papriky, oloupané a přepůlené mrkve a brambory nakrájené na kousky. Vaříme dalších asi 15 minut, až je pokrm hotový. Můžeme ještě dosolit, případně dochutit pálivou paprikou. Hrášku přidáme natolik, aby nám nepřebývala omáčka, aby pokrm byl hustší. Uvidíte, že až toto jídlo vyzkoušíte, oceníte jeho chuť a snadnou přípravu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Pikantní hrášek s hovězím masem

Komentáře

  1. Macek   08.12.2011 | 14:25 | reagovat |

    Kde je to maso?

    1. Vlasta Novák   08.12.2011 | 14:42 | reagovat |

      Opraveno, díky

  2. Anonym   22.12.2007 | 0:16 | reagovat |

    Blllleeeee

  3. Anonym   20.12.2007 | 0:29 | reagovat |

    No to je teda patlanice ajještě ten papiňák k tomu ....

  4. Anonym   04.07.2007 | 18:02 | reagovat |

    skvele, delam to uz dlouho, zelenina se da pridat jakakoli (cuketa) nebo zkratka uvarit z toho co dum dal....a papinak opravdu neni treba, staci i varit v obycejnem hrnci

  5. Iveta Bílková   30.11.2006 | 11:09 | reagovat |

    Jaká příloha je k tomu nejlepší? Děkuji.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web