Autor:

Pikantní hořčice z cukety

Střední
Ingredience
Cuketa 800 g
Česnek 1 stroužek
Ocet 1 lžíce
Rostlinný olej 300 ml
Cukr 130 g
Sůl 50 g
Pepř mletý 2 lžička
Hořčice plnotučná 1 ks
Chilli 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Větší oloupanou cuketu bez jader nakrájíme na kostky, přidáme všechny přísady mimo hořčice a vaříme asi 1 hodinu, až začne vystupovat olej na povrch.

Pak vychladíme, přidáme hořčici a rozmixujeme. Směs naplníme do malých skleniček nebo skleniček od kečupu zazátkujeme a sterilujeme 20 minut při 90 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Komentáře k receptu: Pikantní hořčice z cukety

Komentáře

  1. Zdena z JM   07.09.2005 | 11:12 | reagovat |

    Je to vynikající.Použít se dá místo hořčice,kečupu,do pomazánek,k masu,apod.Chutná i samotné na chleba s máslem.Jen jsem dala asi polovinu oleje a méně cukru.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web