Pikantní guláš II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg hovězí kližka
    • 2
      ks cibule větší
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      sklenice kunovjanka
    • 1
      plechovka fazole s kukuřicí
    • 1
      kostka masox
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • tuk
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na kolečka a osmažíme na tuku a přidáme sladkou papriku, krátce osmahneme a přidáme na kostky pokrájenou kližku. Krátce orestujeme. Kunovjanku v sítu lehce propláchneme vodou, aby se zbavila kyselosti a přidáme k masu. Společně dusíme do měkka, podléváme dle potřeby. Nakonec přidáme kostku bujonu, dochutíme solí a zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě a povaříme ještě asi 20 minut.
2
Na úplný závěr přidáme fazolky s kukuřicí a promícháme.
3
Podáváme s čerstvým chlebem.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    11. 8. 2006 09:23

    Já osobně jsem nebyla moc unešená,ale přišla kamarádka a vše dojedla beze zbytku,tak nevím...asi nejspíš vše nemůže chutnat úplně všem:o)

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    16. 5. 2006 09:05

    Vypadá to dobře..díky za tip..o)