Autor:

Pikantní fazolové lusky

Střední
Ingredience
Fazolové lusky
mražené
 
Anglická slanina
špek
 
Cibule
nemusí být
 
Koření
Gril Argentina od Kotányi
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Lusky nechte volně rozmrazit, nakrájejte anglickou či špek na kousky a dejte škvařit. Na zpola vyškvařené nasypte na půlkolečka cibuli, lusky, posypte kořením dle chuti (stačí poprášit celý povrch) a prohazováním promíchávejte. Opékejte cca 10 min, déle ne.

Musí zůstat křupavé a šťavnaté. Lze jíst samostatně (2 porce), či jako příloha 3-4 porce) k přírodnímu hovězímu nebo vepřovému masu, kuřecí je dle mého názoru jemné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Komentáře k receptu: Pikantní fazolové lusky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web