Pikantní fazolové lusky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • fazolové lusky mražené
    • anglická slanina špek
    • cibule nemusí být
    • koření Gril Argentina od Kotányi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Lusky nechte volně rozmrazit, nakrájejte anglickou či špek na kousky a dejte škvařit. Na zpola vyškvařené nasypte na půlkolečka cibuli, lusky, posypte kořením dle chuti (stačí poprášit celý povrch) a prohazováním promíchávejte. Opékejte cca 10 min, déle ne.
2
Musí zůstat křupavé a šťavnaté. Lze jíst samostatně (2 porce), či jako příloha 3-4 porce) k přírodnímu hovězímu nebo vepřovému masu, kuřecí je dle mého názoru jemné.
Zařazení: Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.