Autor:

Pikantní fazolové lusky

Střední
Ingredience
Fazolové lusky
mražené
 
Anglická slanina
špek
 
Cibule
nemusí být
 
Koření
Gril Argentina od Kotányi
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Lusky nechte volně rozmrazit, nakrájejte anglickou či špek na kousky a dejte škvařit. Na zpola vyškvařené nasypte na půlkolečka cibuli, lusky, posypte kořením dle chuti (stačí poprášit celý povrch) a prohazováním promíchávejte. Opékejte cca 10 min, déle ne.

Musí zůstat křupavé a šťavnaté. Lze jíst samostatně (2 porce), či jako příloha 3-4 porce) k přírodnímu hovězímu nebo vepřovému masu, kuřecí je dle mého názoru jemné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Komentáře k receptu: Pikantní fazolové lusky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web