Autor:

Pikantní cuketové karbanátky

Ingredience
Cuketa
Mrkev
Cibule
Česnek
Rajský protlak
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka  lžíce
Strouhanka  
Jablka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Oloupeme a nastrouháme cuketu, poté ji necháme chvíli odstát, aby pustila přebytečnou vodu. Mezitím si na oleji dozlatova osmažíme drobně pokrájenou cibuli a přidáme protlak. Dále vylijeme přebytečnou vodu z cukety. Nastrouháme mrkev, jablíčko a česnek a přidáme spolu s osmaženou cibulkou k cuketě. Ochutíme kořením a zahustíme moukou a podle potřeby strouhankou. Mělo by to být trošku řidší než maso na karbanátky z masa. Z hmoty vytvarujeme karbanátky a smažíme je na oleji na pánvi nebo na plechu v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Košíčky s malinovým krémem a malinami Úroda chutí a barev. Skvělé recepty z malin, rybízu, cuket i paprik. Články z

Komentáře k receptu: Pikantní cuketové karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web