Autor:

Pikantní cuketové karbanátky

Ingredience
Cuketa
Mrkev
Cibule
Česnek
Rajský protlak
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka  lžíce
Strouhanka  
Jablka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Oloupeme a nastrouháme cuketu, poté ji necháme chvíli odstát, aby pustila přebytečnou vodu. Mezitím si na oleji dozlatova osmažíme drobně pokrájenou cibuli a přidáme protlak. Dále vylijeme přebytečnou vodu z cukety. Nastrouháme mrkev, jablíčko a česnek a přidáme spolu s osmaženou cibulkou k cuketě. Ochutíme kořením a zahustíme moukou a podle potřeby strouhankou. Mělo by to být trošku řidší než maso na karbanátky z masa. Z hmoty vytvarujeme karbanátky a smažíme je na oleji na pánvi nebo na plechu v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Zapečený květák Recept od čtenářky časopisu F.O.O.D.: Zapečený květák Články z

Komentáře k receptu: Pikantní cuketové karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web