Pikantní bramborová kaše

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g brambory
    • sůl
    • 125
      ml smetana
    • sardelová pasta
    • 40
      g nakládané okurky
    • 5
      g kapary
    • 10
      g hříbky naložené, nebo sterilované žampiony

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě doměkka.
2
Smetanu přivedeme k varu a ihned odstavíme. Ještě horké brambory šťouchadlem rozmačkáme, dosolíme a postupně přiléváme horké mléko, přičemž kaši šleháme nebo mícháme, aby byla nadýchaná. Do hotové bramborové kaše vmícháme sardelovou pastu, na kostičky nakrájené okurky a sekané kapary. Na míse zdobíme sterilovanými houbami. Podáváme k dušeným masům.
Zařazení: Přílohy Brambory

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.