Autor:

Petrovo filé

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Filety 4 ks
Mražená zelenina
pod svíčkovou
350 g
Česnek 2 stroužek
Citron  
Voda 2 dl
Bílý jogurt 2 ks
Kečup - jemný 4 lžíce
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety osolíme, pokapeme citronem a potřeme prolisovaným česnekem. Takto upravené filety vložíme do kastrolu a zalijeme vodou, navrch nasypeme zeleninu a dusíme asi 20 minut. Mezitím smícháme jogurt s kečupem a hořčicí a když jsou filety měkké, tak je přelijeme připravenou směsí, prohřejeme ještě asi 5 minut.
Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Petrovo filé

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web