Petrovo filé

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Badze

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks filety
    • 350
      g mražená zelenina pod svíčkovou
    • 2
      stroužek česnek
    • citron
    • 2
      dl voda
    • 2
      ks bílý jogurt
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety osolíme, pokapeme citronem a potřeme prolisovaným česnekem. Takto upravené filety vložíme do kastrolu a zalijeme vodou, navrch nasypeme zeleninu a dusíme asi 20 minut. Mezitím smícháme jogurt s kečupem a hořčicí a když jsou filety měkké, tak je přelijeme připravenou směsí, prohřejeme ještě asi 5 minut.
2
Podáváme s bramborem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.