Autor:

Petrovo filé

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Filety 4 ks
Mražená zelenina
pod svíčkovou
350 g
Česnek 2 stroužek
Citron  
Voda 2 dl
Bílý jogurt 2 ks
Kečup - jemný 4 lžíce
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety osolíme, pokapeme citronem a potřeme prolisovaným česnekem. Takto upravené filety vložíme do kastrolu a zalijeme vodou, navrch nasypeme zeleninu a dusíme asi 20 minut. Mezitím smícháme jogurt s kečupem a hořčicí a když jsou filety měkké, tak je přelijeme připravenou směsí, prohřejeme ještě asi 5 minut.
Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Petrovo filé

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web