Autor:

Pět tapenád

10 minut PT0H10M
Snadné
Základní
Černé olivy 200 g
Kapary 3 lžíce
Citron
(z půl citrónu)
1/2 ks
Ančovičky
(bez nálevu)
1 ks
Extra panenský olivový olej 5 lžíce
Zelená
Zelené olivy
(vypeckované)
200 g
Citron 1 ks
Bazalková
Bazalka  
Lilková
Lilek
(dužnina)
 
Tuňáková
Tuňák - ve vlastní šťávě 80 g
Pět tapenád

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Vše kromě oleje rozmixujte nebo rozetřete v hmoždíři. Poté zašlehejte olej vlévaný tenkým pramínkem.

Variace

Bazalková

Do zelené tapenády přidejte lístky bazalky.

Lilková

K černé nebo zelené tapenádě přidejte dužninu pečeného lilku.

Tuňáková

K černé nebo zelené tapenádě přidejte asi 80 g konzervovaného scezeného tuňáka. Podávejte s tenkými topinkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Pět tapenád

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web