Autor:

Pět tapenád

10 minut PT0H10M
Snadné
Základní
Černé olivy 200 g
Kapary 3 lžíce
Citron
(z půl citrónu)
1/2 ks
Ančovičky
(bez nálevu)
1 ks
Extra panenský olivový olej 5 lžíce
Zelená
Zelené olivy
(vypeckované)
200 g
Citron 1 ks
Bazalková
Bazalka  
Lilková
Lilek
(dužnina)
 
Tuňáková
Tuňák - ve vlastní šťávě 80 g
Pět tapenád

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Vše kromě oleje rozmixujte nebo rozetřete v hmoždíři. Poté zašlehejte olej vlévaný tenkým pramínkem.

Variace

Bazalková

Do zelené tapenády přidejte lístky bazalky.

Lilková

K černé nebo zelené tapenádě přidejte dužninu pečeného lilku.

Tuňáková

K černé nebo zelené tapenádě přidejte asi 80 g konzervovaného scezeného tuňáka. Podávejte s tenkými topinkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Komentáře k receptu: Pět tapenád

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web