Pestrý labužnický talířek

35 minut PT0H35M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Hlávkový salát 1 ks
Kuřecí salám 150 g
Uzený jazyk 150 g
Rajčata 200 g
Nákládané žampiony 150 g
Paprika 100 g
Řeřicha 50 g
Petrželová nať 50 g
Salátová zálivka 300 g
Anglická slanina 150 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Slané, Uzeniny

Před přípravou si uvaříme plátky uzeného jazyka. Na talíř vkusně upravíme nakrájený, vypraný hlávkový salát, doplníme plátky anglické slaniny, plátky kuřecího salámu, plátky vařeného jazyka a plátky sterilovaných žampionů.

Přizdobíme kolečky rajčat a čerstvých okurek. Přelijeme salátovou zálivkou. Nakonec ozdobíme řeřichou a petrželovou natí. Pak mužeme podávat s rohlíkem nebo chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Vepřová roláda s houbami (Foto: Jakub Jurdič) Rolády pro každého krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Pestrý labužnický talířek

Komentáře

  1. Jarka O.   03.11.2010 | 11:27 | reagovat | závadný

    Doufám, že i nadále bude nové recepty sledovat editorka. Tady jsou překlepy a hrubky :-\ :-S

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web