Pestrý fazolový salát

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g kabanos
    • 800
      g fazole vařené
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • cukr
    • petrželová nať
    • 1
      lžička majoránka
    • 3
      lžíce ocet
    • 2
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Klobásu nakrájíme na tenká kolečka, přidáme fazole, na malé kousky nakrájenou papriku, nakrájenou cibuli. Ocet ochutíme solí, pepřem a cukrem, zašleháme olej a přimícháme sekané bylinky. Nalejeme na salát a necháme odležet.

Komentáře k receptu

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    26. 9. 2005 20:47

    Ten recept znam, vynechavam tam jen tu majoranku kvuli manzelova zlucniku:-)) Fazole jsou nase oblibena lustenina, prestoze "nadnasi" :-)) Dopucuji vyzkouset!