Peruánské ceviche

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g pangasius filety - nebo jiná čerstvá bílá ryba
    • 3
      ks červená cibule pokrájená na tenké půlměsíčky
    • 2
      ks chilli papričky zbavené semínek
    • 6
      ks limetková šťáva (z 5-6 limet)
    • sůl
    • pepř mletý
    • koriandr čerstvý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čerstvé syrové ryby zbavíme kůže a nakrájíme na kostičky. Kousky ryby dáme do velké, nekovové mísy a přelijeme šťávou z limetek, přidáme cibuli, nasekanou chilli papričku, podle chuti dosolíme, opepříme, přidáme hrst nasekaného čerstvého koriandru a necháme v chladnu uležet. Limeta nám rybu uvaří za 2 hodiny.
2
Druhý den je ryba bezkonkurenční.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • bobator
    bobator |

    10. 11. 2010 14:25

    Ty prase,ceviche je z jizni ameriky a tam neznaji pangaciuse,navic pangacius je sladkovodni ryba a na tuto upravu se nehodi!!!