Autor:

Perský špenátový krém

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Špenát
(listový, lze i zmražený)
250 g
Fenykl 800 g
Olivový olej 6 lžíce
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Oregáno
(sušené)
1 lžíce
Zeleninový vývar 1,2 l
Rozinky 2 lžíce
Parmazán
(na posypání)
50 g
Sůl  
Pepř mletý  
Perský špenátový krém

Postup přípravy:

Špenát nadrobno nakrájejte (zmražený nechte napřed povolit). Fenykl rozkrojte na čtvrtiny, seřízněte košťál a nakrájejte na proužky. V hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a osmažte na něm nakrájenou cibuli, česnek a fenykl. Posypte oreganem a smažte 5 minut. Vlijte vývar a povařte 15 až 20 minut, až bude fenykl měkký. Vsypte špenát a povařte ještě 5 minut. Dochuťte, nechte trochu vychladnout a rozmixujte. Posypte sýrem a sultánkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Reklama
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Perský špenátový krém

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web