Autor:

Perský špenátový krém

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Špenát
(listový, lze i zmražený)
250 g
Fenykl 800 g
Olivový olej 6 lžíce
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Oregáno
(sušené)
1 lžíce
Zeleninový vývar 1,2 l
Rozinky 2 lžíce
Parmazán
(na posypání)
50 g
Sůl  
Pepř mletý  
Perský špenátový krém

Postup přípravy:

Špenát nadrobno nakrájejte (zmražený nechte napřed povolit). Fenykl rozkrojte na čtvrtiny, seřízněte košťál a nakrájejte na proužky. V hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a osmažte na něm nakrájenou cibuli, česnek a fenykl. Posypte oreganem a smažte 5 minut. Vlijte vývar a povařte 15 až 20 minut, až bude fenykl měkký. Vsypte špenát a povařte ještě 5 minut. Dochuťte, nechte trochu vychladnout a rozmixujte. Posypte sýrem a sultánkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Reklama
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Perský špenátový krém

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web