Autor:

Perníky z Redstonu

Střední
Vymíchat
Moučkový cukr 360 g
Med 170 g
Vejce 4 ks
Potom přidáme
Mouka
Obyčejné
600 g
Bi-soda 2 lžička
Perníkové koření
1-2 (nebo smíchejte 1 lžičku skořice + 6 mletých hřebíčků)
2 lžička
Kakao 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Hmotu necháme odležet 1 noc - potom ji vyálíme asi tak na 5 mm a vykrajujeme... Dáme péct na vymazaný plech. Pozor, dále od sebe, pečeme ne příliš prudce. Potom je slepujeme: džem + ořechy + rum = mňamka. Obalíme v čokoládě a POZOR! dáme do zavírací krabice nebo sáčku přes noc, aby změkly.

Těm mým to trochu trvalo, asi tak dva dny, ale fakt stojí za to. Je toho dost, tak nemusíte všechno slepit zároveň, nechte si i na přístě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Linecké sušenky Pusťte se do pečení! Klasické české cukroví Články z

Komentáře k receptu: Perníky z Redstonu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web