Autor:

Perníky z Redstonu

Střední
Vymíchat
Moučkový cukr 360 g
Med 170 g
Vejce 4 ks
Potom přidáme
Mouka
Obyčejné
600 g
Bi-soda 2 lžička
Perníkové koření
1-2 (nebo smíchejte 1 lžičku skořice + 6 mletých hřebíčků)
2 lžička
Kakao 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Hmotu necháme odležet 1 noc - potom ji vyálíme asi tak na 5 mm a vykrajujeme... Dáme péct na vymazaný plech. Pozor, dále od sebe, pečeme ne příliš prudce. Potom je slepujeme: džem + ořechy + rum = mňamka. Obalíme v čokoládě a POZOR! dáme do zavírací krabice nebo sáčku přes noc, aby změkly.

Těm mým to trochu trvalo, asi tak dva dny, ale fakt stojí za to. Je toho dost, tak nemusíte všechno slepit zároveň, nechte si i na přístě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Perníky z Redstonu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web