Autor:

Perníkový panáček

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 15
Ingredience
Hladká mouka 350 g
Jedlá soda 1 lžička
Zázvor - mletý 2 lžička
Skořice 1 lžička
Máslo 125 g
Hnědý cukr 175 g
Vejce 1 ks
Zlatý sirup 4 lžíce
Perníkový panáček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Mouku, sodu, zázvor a skořici smíchejte, pak přidejte změklé máslo a zpracujte, aby to vypadalo jako strouhanka, pak přidejte cukr. V míse vyšlehejte vajíčko ze sirupem. Smíchejte, rozválejte na šířku cca půl centimetru a vykrajujte panáčky (nebo jakýkoli jiný tvar). Pečeme na 180°C 12-15 minut.
Polevu na ozdobení si můžete vybrat tady na serveru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Perníkový panáček

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web