Autor:

Perníkový panáček

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 15
Ingredience
Hladká mouka 350 g
Jedlá soda 1 lžička
Zázvor - mletý 2 lžička
Skořice 1 lžička
Máslo 125 g
Hnědý cukr 175 g
Vejce 1 ks
Zlatý sirup 4 lžíce
Perníkový panáček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Mouku, sodu, zázvor a skořici smíchejte, pak přidejte změklé máslo a zpracujte, aby to vypadalo jako strouhanka, pak přidejte cukr. V míse vyšlehejte vajíčko ze sirupem. Smíchejte, rozválejte na šířku cca půl centimetru a vykrajujte panáčky (nebo jakýkoli jiný tvar). Pečeme na 180°C 12-15 minut.
Polevu na ozdobení si můžete vybrat tady na serveru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Perníkový panáček

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web