Autor:

Perníkové knedlíčky ke zvěřině

Střední
Ingredience
Toastový chléb
Starší
500 g
Tvaroh 100 g
Vejce 3 ks
Hrubá mouka 100 g
Perník
Kostiček
1 hrst
Sůl  
Perník na strouhání
Na obalení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Knedlíky

Suroviny důkladně smícháme a z vytvořené hmoty děláme kulaté knedlíčky střední velikosti (menší než tenisák). Povaříme ve vroucí vodě (5 - 7 minut) a hned po uvaření obalíme ve strouhaném perníku. Podáváme ke zvěřinovému guláši, kančí i dančí kýtě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Perníkové knedlíčky ke zvěřině

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web