Autor:

Perníkové knedlíčky ke zvěřině

Střední
Ingredience
Toastový chléb
Starší
500 g
Tvaroh 100 g
Vejce 3 ks
Hrubá mouka 100 g
Perník
Kostiček
1 hrst
Sůl  
Perník na strouhání
Na obalení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Knedlíky

Suroviny důkladně smícháme a z vytvořené hmoty děláme kulaté knedlíčky střední velikosti (menší než tenisák). Povaříme ve vroucí vodě (5 - 7 minut) a hned po uvaření obalíme ve strouhaném perníku. Podáváme ke zvěřinovému guláši, kančí i dančí kýtě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Perníkové knedlíčky ke zvěřině

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web