Perníkové knedlíčky ke zvěřině

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g toastový chléb Starší
    • 100
      g tvaroh
    • 3
      ks vejce
    • 100
      g hrubá mouka
    • 1
      hrst perník Kostiček
    • sůl
    • perník na strouhání Na obalení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Suroviny důkladně smícháme a z vytvořené hmoty děláme kulaté knedlíčky střední velikosti (menší než tenisák). Povaříme ve vroucí vodě (5 - 7 minut) a hned po uvaření obalíme ve strouhaném perníku. Podáváme ke zvěřinovému guláši, kančí i dančí kýtě.
Zařazení: Přílohy Knedlíky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.