Autor:

Perníkové knedlíčky ke zvěřině

Střední
Ingredience
Toastový chléb
Starší
500 g
Tvaroh 100 g
Vejce 3 ks
Hrubá mouka 100 g
Perník
Kostiček
1 hrst
Sůl  
Perník na strouhání
Na obalení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Knedlíky

Suroviny důkladně smícháme a z vytvořené hmoty děláme kulaté knedlíčky střední velikosti (menší než tenisák). Povaříme ve vroucí vodě (5 - 7 minut) a hned po uvaření obalíme ve strouhaném perníku. Podáváme ke zvěřinovému guláši, kančí i dančí kýtě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Perníkové knedlíčky ke zvěřině

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web