Autor:

Perník s tvarohovou náplní a pudinkovou polevou

Střední
Těsto
Polohrubá mouka 2 hrnek
Cukr krupice 1 hrnek
Kakao 3 lžíce
Prášek do perníku 1 ks
Vejce 2 ks
Rostlinný olej 1 hrnek
Tvarohová náplň
Měkký tvaroh 2 balíček
Mléko 2 lžíce
Moučkový cukr
podle chuti
3 lžíce
Rozinky 1/2 balíček
Poleva
Pomerančový džus 2 hrnek
Vanilkový pudink 1 ks
Cukr krupice 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Polohrubou mouku smícháme s cukrem, kakaem a práškem do perníku, přidáme vejce a olej a umícháme těsto, které upečeme na vymazaném a vysypaném plechu.
Náplň: tvaroh umícháme s troškou mléka dohladka, dle chuti osladíme a nakonec vmícháme rozinky (můžeme je předem namočit v rumu).
Poleva: v pomerančovém džusu rozmícháme pudinkový prášek a mícháme do zhoustnutí. Podle chuti osladíme.
Upečený perník potřeme tvarohovou náplní, polijeme polevou a necháme v chladu ztuhnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Perník s tvarohovou náplní a pudinkovou polevou

Komentáře

  1. Míša Bočáková   10.10.2007 | 18:51 | reagovat | závadný

    tento perník jsem tu našla a tak jsem jej vyzkoušela a musím říct že mi z toho nezbylo ani na ochutnaní:)ale říkají že je moc dobrý

  2. Martina Souradová   04.06.2006 | 21:34 | reagovat | závadný

    Dnes jsme pekla.Výborný moučník,ale do těsta jsem přidala 250ml mléka,protože bylo moc husté.

  3. Zdenka Rysová   12.05.2006 | 18:52 | reagovat | závadný

    jůůůů tohle znam moc dobře, je to velká dobrota....

  4. Marsí   10.05.2006 | 13:41 | reagovat | závadný

    Dělám něco podobného, akorát to těsto je jiné a tvaroh míchám se šlehačkou a ztužovačem, na to poskládám na kolečka nakrájené kiwi a pak na to dám tu želatinu z pudinku nebo "zdravě zelenou" polskou galaretku.

  5. Jitka B.   10.05.2006 | 9:49 | reagovat | závadný

    Nechybí v receptu na těsto mléko?

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web