Autor:

Pepřový chléb

Snadné
Ingredience
Voda 400 ml
Rostlinný olej 2 lžíce
Ocet 1 lžíce
Sůl 2 lžička
Cukr 1 lžička
Žitná chlebová mouka
2 odměrky á 200 ml
Pšeničná chlebová mouka
3 odměrky á 200 ml
Droždí 1 lžička
Drcený kmín 1 lžička
Pepř celý
naložený, okapaný
3 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

V uvedeném pořadí dáme do pekárny a pečeme na program „základ“ a tmavou kůrku. Odměrku používám tu, co jsem dostala s pekárnou Unold - 200 ml.

Chlebík je výborný jen tak s máslem, sýrem anebo i s marmeládkou. Množství pepře se netřeba děsit, je to voňavé a pikantní!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Marinovaná makrela s koprovou remuládou a hráškovým pyré Předkrm podle Radka Kašpárka: Marinovaná makrela Články z

Komentáře k receptu: Pepřový chléb

Komentáře

  1. Vlasta Smékalová   15.04.2008 | 18:54 | reagovat |

    Chlebík moc dobrý, jeden z mých oblíbených, pepře dávám i více...ale já mám ráda "divoké" kombinace, třeba topinky s česnekem a marmeládou (jenom musí být kyselá - malinová, rybízová)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web