Autor:

Pepřové ragú

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Cibule 400 g
Sůl  
Pepř mletý  
Tuk na smažení  
Citron
chemicky neošetřený
1/2 ks
Nové koření 10 ks
Hřebíček 3 ks
Bobkový list 2 ks
Mouka  
Cukr  
Voda 1/2 l

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Na tuku zpěníme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a zprudka opečeme.
Pak zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř, koření a citron a dusíme pod pokličkou asi 1 1/2 hodiny.
Pak odstraníme bobkový list, zahustíme omáčku, dochutíme solí, pepřem a cukrem. Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pepřové ragú

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proko zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proko zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web