Autor:

Pepřové ragú

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Cibule 400 g
Sůl  
Pepř mletý  
Tuk na smažení  
Citron
chemicky neošetřený
1/2 ks
Nové koření 10 ks
Hřebíček 3 ks
Bobkový list 2 ks
Mouka  
Cukr  
Voda 1/2 l

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Na tuku zpěníme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a zprudka opečeme.
Pak zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř, koření a citron a dusíme pod pokličkou asi 1 1/2 hodiny.
Pak odstraníme bobkový list, zahustíme omáčku, dochutíme solí, pepřem a cukrem. Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Pepřové ragú

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web