Pepřové ragú

Hodnocení:

Moje:

120 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso
    • 400
      g cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • tuk na smažení
    • 0,5
      ks citron chemicky neošetřený
    • 10
      ks nové koření
    • 3
      ks hřebíček
    • 2
      ks bobkový list
    • mouka
    • cukr
    • 0,5
      l voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na tuku zpěníme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a zprudka opečeme.
2
Pak zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř, koření a citron a dusíme pod pokličkou asi 1 1/2 hodiny.
3
Pak odstraníme bobkový list, zahustíme omáčku, dochutíme solí, pepřem a cukrem. Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.