Autor:

Penne Oliva

Střední
Ingredience
Mražená kukuřice  
Kapary  
Bazalka  
Oregáno  
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Olivový olej  
Těstoviny
nebo farfale - záleží na chuti
 
Klobása
ostřejší
1 ks
Olivy
s paprikovou pastou
1 balíček
Rajský protlak  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Omáčka: rozehřeju olivový olej, dám na to prvně nakrájenou klobásku na kolečka, aby pěkně pustila štávu. Pak přidám rozpůlené olivy, kukuřici, kapary a na to protlačím cca 6 stroužků česneku. Nechám chviličku osmažit na konec přidám protlak a dochutím solí, pepřem, bazalkou a oregánem (může být i chilli paprička). Nechám chvíli pobublat a nakonec vše smíchám s uvařenými penne a posypu eidamem nebo parmazánem.
Nejlepší těstoviny, co jsem kdy jedla, nikde jsem nejedla lepší „červené těstoviny“.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Komentáře k receptu: Penne Oliva

Komentáře

  1. Milan Daniel   27.01.2010 | 14:55 | reagovat |

    Dobré a rychlé jídlo, použil jsem jen protlak, ale lépe by bylo užít i rajčata, aby to mělo nějakou šťávu. Takhle to bylo dost suché. Jinak pikantní, příjemné, ideální jako letní večeře k vínu (teď je venku -18 stupňů, to se mi to slintá na sluníčko...)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web