Autor:

Penne Oliva

Střední
Ingredience
Mražená kukuřice  
Kapary  
Bazalka  
Oregáno  
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Olivový olej  
Těstoviny
nebo farfale - záleží na chuti
 
Klobása
ostřejší
1 ks
Olivy
s paprikovou pastou
1 balíček
Rajský protlak  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Omáčka: rozehřeju olivový olej, dám na to prvně nakrájenou klobásku na kolečka, aby pěkně pustila štávu. Pak přidám rozpůlené olivy, kukuřici, kapary a na to protlačím cca 6 stroužků česneku. Nechám chviličku osmažit na konec přidám protlak a dochutím solí, pepřem, bazalkou a oregánem (může být i chilli paprička). Nechám chvíli pobublat a nakonec vše smíchám s uvařenými penne a posypu eidamem nebo parmazánem.
Nejlepší těstoviny, co jsem kdy jedla, nikde jsem nejedla lepší „červené těstoviny“.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Penne Oliva

Komentáře

  1. Milan Daniel   27.01.2010 | 14:55 | reagovat | závadný

    Dobré a rychlé jídlo, použil jsem jen protlak, ale lépe by bylo užít i rajčata, aby to mělo nějakou šťávu. Takhle to bylo dost suché. Jinak pikantní, příjemné, ideální jako letní večeře k vínu (teď je venku -18 stupňů, to se mi to slintá na sluníčko...)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web