Penne Con Spinaci

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • 1 porce
    • bílé víno
    • 200
      ml smetana
    • sůl
    • pepř mletý
    • sojová omáčka
    • 3
      stroužek česnek
    • 200
      g špenát mražený
    • 120
      g těstoviny Penne
    • olej
    • polévkové koření (Podravka či Vegeta)
    • mléko
    • hladká mouka či světlá jíška

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Listový špenát pokrájíme na tenčí proužky a vložíme do hrnce na olej a zalijeme smetanou, osolíme, opepříme. Necháme přijít k varu - poté vymáčkneme česnek do "vroucího" hrnce a přidáme mezi prsty polévkové koření.
2
Zakápneme bílým vínem a sójovou omáčkou, poté ochutíme solí a pepřem. Když má omáčka chuť, tak zahustíme. Když se nám budou vařit těstoviny, tak si nakrájíme dle chuti sýr (eidam 30%) a na závěr posypeme.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin

Komentáře k receptu

  • Lucka P.
    Lucka P. |

    5. 9. 2007 20:41

    Musím říct skvělé a rychlé, ale vynechala jsem sojovku a smetany jsem dala jen polovinu.

  • Anonym
    Anonym |

    29. 12. 2006 16:21

    Kde máte Hedviko v receptu napsáno, že je to odlehčené.

  • Hedvika
    Hedvika |

    29. 12. 2006 14:35

    Pane Petře chválím,ani jste to moc nepřekombinoval s kořením,jen tu sojovku bych si odpustila,s vegetou mi to moc nejde dohromady,(já bych, pardon nedala ani tu vegetu.-))(ale každý jazýček je jiný.)Jsem zastánce přirozených chutí.Ale jinak fajn ,příjemné odlehčení po vánočním hodování .No,ale ta smetana a jíška?T o odlehčení zrovna není.:-)) Zase jsem se upsala...Zdraví Hedvika