Pěna z bílé čokolády

Hodnocení:

Moje:

15 minut
6
porce
Z21

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      ml créme fraiche
    • 200
      g bílá čokoláda
    • 200
      ml smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čokoládu nalijeme do žáruvzdorné mísy a posaďte ji na hrnec s vroucí vodou tak, aby se voda mísy nedotýkala.Nechte čokoládu zcela rozpustit, sejměte z tepla a nechte trochu zchladnout.
2
Pak k čokoládě přidejte créme fraiche a smetanu, umíchejte dohladka. Pěnu nalijte do 6 skleniček a alespoň jednu hod. nechte vychladnout v lednici.
Zařazení: Moučníky Dezerty

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.