Autor:

Pelhřimovský řízek

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Sádlo
škvařené
100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek  
Balení
Brambory
strouhané, loupané
600 g
Hladká mouka 130 g
Vejce 1 ks
Mléko 1 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Syrové brambory nastrouáme, přidáme vejce, sůl, mléko a hladnou mouku a zamícháme. Na pánvičce rozpustíme sádlo, naneseme vrstvu bramborové směsi asi přes půl cm silnou a rozetřeme do velikosti řízku.
Na tuto směs dáme naklepaný, osolený a opepřený řízek potřený česnekem a pak naneseme opět vrstvu bramborové směsi.
Pečeme po obou stranách do zlatova.
Podáváme se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Pelhřimovský řízek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web