Autor:

Pelhřimovský řízek

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Sádlo
škvařené
100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek  
Balení
Brambory
strouhané, loupané
600 g
Hladká mouka 130 g
Vejce 1 ks
Mléko 1 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Syrové brambory nastrouáme, přidáme vejce, sůl, mléko a hladnou mouku a zamícháme. Na pánvičce rozpustíme sádlo, naneseme vrstvu bramborové směsi asi přes půl cm silnou a rozetřeme do velikosti řízku.
Na tuto směs dáme naklepaný, osolený a opepřený řízek potřený česnekem a pak naneseme opět vrstvu bramborové směsi.
Pečeme po obou stranách do zlatova.
Podáváme se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Křepelky se slaninou a kapustou Podzim patří zvěřině. Užijte si zvěřinové hody Články z

Komentáře k receptu: Pelhřimovský řízek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web