Autor:

Pekingské maso (sojové) se žampiony

Snadné
Ingredience
Sojové maso
pekingské
100 g
Žampiony 200 g
Cibule 1 ks
Rostlinný olej 3 lžíce
Mořská sůl  
Kmín  
Solčanka  
Sojová omáčka 1 lžíce
Hořčice 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub, Z luštěnin

Pekingské sójové maso povaříme 15 minut v osoleném a Solčankou okořeněném nálevu. Zcedíme.

Žampiony nakrájíme a podusíme s nakrájenou cibulí, Solčankou a kmínem na oleji.

Nakonec vše smícháme dohromady a přidáme sójovou omáčku a hořčici.

(Pro 4 osoby)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Plněné lososové brambory Brambory - podzimní královny. Tradiční i neobvyklé recepty Články z

Komentáře k receptu: Pekingské maso (sojové) se žampiony

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web