Pekingské maso (sojové) se žampiony

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g sojové maso pekingské
    • 200
      g žampiony
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • mořská sůl
    • kmín
    • solčanka
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžička hořčice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pekingské sójové maso povaříme 15 minut v osoleném a Solčankou okořeněném nálevu. Zcedíme.
2
Žampiony nakrájíme a podusíme s nakrájenou cibulí, Solčankou a kmínem na oleji.
3
Nakonec vše smícháme dohromady a přidáme sójovou omáčku a hořčici.
4
(Pro 4 osoby)
Zařazení: Pokrmy Z hub Z luštěnin

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.