Autor:

Pekingské maso (sojové) se žampiony

Snadné
Ingredience
Sojové maso
pekingské
100 g
Žampiony 200 g
Cibule 1 ks
Rostlinný olej 3 lžíce
Mořská sůl  
Kmín  
Solčanka  
Sojová omáčka 1 lžíce
Hořčice 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub, Z luštěnin

Pekingské sójové maso povaříme 15 minut v osoleném a Solčankou okořeněném nálevu. Zcedíme.

Žampiony nakrájíme a podusíme s nakrájenou cibulí, Solčankou a kmínem na oleji.

Nakonec vše smícháme dohromady a přidáme sójovou omáčku a hořčici.

(Pro 4 osoby)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jahodový kompot s vanilkou Zavařujte s námi ovoce i zeleninu. Vyzkoušejte úžasné recepty! Články z

Komentáře k receptu: Pekingské maso (sojové) se žampiony

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web