Autor:

Pekingské maso (sojové) se žampiony

Snadné
Ingredience
Sojové maso
pekingské
100 g
Žampiony 200 g
Cibule 1 ks
Rostlinný olej 3 lžíce
Mořská sůl  
Kmín  
Solčanka  
Sojová omáčka 1 lžíce
Hořčice 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub, Z luštěnin

Pekingské sójové maso povaříme 15 minut v osoleném a Solčankou okořeněném nálevu. Zcedíme.

Žampiony nakrájíme a podusíme s nakrájenou cibulí, Solčankou a kmínem na oleji.

Nakonec vše smícháme dohromady a přidáme sójovou omáčku a hořčici.

(Pro 4 osoby)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Na vdolky i do buchet. Skvělá domácí povidla ze švestek a hrušek Články z

Komentáře k receptu: Pekingské maso (sojové) se žampiony

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web